Ja ha veckan slut

Ja då var nästan veckan slut, fredag och hela veckan har gått så fort.

Måndagen då var jag till Gränby för jag skulle hämta mera insulin och stickor till blodsocker aparaten, men dem hade inga stickor kvar skulle inte få in förän på Tisdag. Å vad drykt ska jag hit i morgon igen. Måste ta en sväng in på swedbank också för krippe hade blockerat min dosa och nu hade jag fått lönespecet där. Man funderar på om människor inte jobbar när man siter på banken för jag fick vänta över en halvtimmer för att få min dosa upplåst.

Blev att man tog sig en sväng runt i butikerna också så det blev en t-Shirt till Elias och en tröja till babyn i magen, kunde inte bara låtta bli. Finns så mycket fint jag skulle vilja handla både åt Elias och babyn i magen, men det skulle vara bra att veta vilket kön det är på babyn inann man handlar för mycket.


Tisdagen så klippte jag krippes morfar så han blev fin i håret sen åkte jag in till stan idag igenför jag skulle till överviktsenheten, trode att vi skulle prata om KBT. Men så var inte fallat, det var en för undersökning till att få en magoperation, det skulle jag så gärna vilja. Tror att det är min ända chans att gå ner så mycket som jag vill och inte känna att man är en dålig mamma som inte orkar leka med sina barn i framtiden. Hoppas bara att allt funkar som det ska och att dem kan erbjuda mig det. Man bara går och väntar på nästa steg som kommer att hända.

Onsdag åkte jag in till en kompis i stan och hälsade på för hon är hemma med sin son en stund till innan hon ska börja arbete, hon kommer att börja arbeta när jag kommer att föda ungifär. det är tråkigt för annars kunde man åka och hälsa på någon gång då och då. Men det är några vänner och släktingar till Krippe som ska ha barn ungifär samtidigt som oss så jag hoppas att man kan ta en sväng till dem när man har tråkigt eller något liknande.

Å Torsdag var bara rena slö dagen, det var skönt sov hela dagen var helt slut, förstår inte att man kan bli det ibland eller alltid är jag trött nu. Men jag längtar verkligen tillbaka till min kropp.

Fredag så hade vi Love och hans mamma Anna här på besök. Love och Elias går på samma dagis. Dem tycker om att umgås men det tycker lika mycket om att slåss också. Men det var trevligt fick man lite besök och lunchgäster. Dem var kvar nästan ända till fryra. Men när krippe kom hem så hade Elias sommnat i saccosäck och jag satt och sov i soffan, en hård dag för både mig och Elias. Men kul var det. Tack för denna gång.

Men se vad som händer i helgen, hoppas at det blir något kul.

Hej då alla glada ha en trevlig helg så höres vi 

Nu är jag...

tillbaka, vad skönt att man är kry i från magsjukan. Det är ingen höjdare att ligga i magsjuka. Inte när man har en baby i magen, efter varje gång man har rattat ullrik så har den härjat ännu mera i magen. Då har det gjort ont.

I Torsdag var jag till spec Mvc och dem lyssnade på hjärtat kollade blodtryck, gjorde ett tillväxt UL på barnet och det var aldeles för stort nästan 2000g, inte så undeligt att magen håller på att spricka. Men det har med att jag har fått gravdiabetes. Så jag måste ta mera insulin bara och hoppas att babyn stannar upp. Annars finns det risk för kejsasnitt igen. Men det kan det bli om babyn inte kommer ut förre v37 då blir det antagligen kejsasnitt.
Men men den dagen den sorgen, då är det bara att vänta och se när den vill ut.


Lite suddig blid, men jag fick lov att ta kort på det för scannen funkar inte, detta UL bilden är från första gången jag tog det vid ca v16-17 Den serut som at ha ett horn i pannan, men det är handen. Tycker att det ser kul ut.


Sen tog jag en sväng med svärmor in på Lindex och det blev en body och en filt till den lille i magen, svärmor hon gar redan köpt några bodysar och lite andra saker. Det är snällt. Tack svärmor.
Sen så låg jag i sängen hela den dagen för det var då jag fick min magsjuka.

Fredan hände inte så mycket häller, svärfar sjusade Elias till dagis det var ingen ide att jag gjorde det. Sen sov jag hela dagen.

Lördag då mådde jag bra, hur det kan komma sig men bra måde jag. Men det var skönt att inte behöva ha magsjuka något mera.
Så vi lämnade Elias hos svärfar och åkte och stor handlade. De är inte biligt med mat längre.
Sen hade vi så tur att vi fick mat hos dem köttfärsås och makaroner gott.

Ja vad händer i dag då, jo jag ska ut med några vänner från jobbet och käka lite och prata strunt, gott gott ser verkligen framimot det. Ska bli kul.

Ha det bra alla där ute så kanske jag lägger in lite mera bilder senare i kväll.

Skönt

Det är skönt att sonen är frisk nu, kan inte ha varit magsjuka för då skulle det ha hållt i sig flera dagar tycker jag. Men strunt samma han är frisk nu så då får det ha varit vad som hällst.

Idag har jag varit på APT, skönt att få komma ut och bara vara själv. För sonen lämnade jag av hos sin far så han fick åka lite lastbil, det var han inte sen till at säga nej till. Elias gillar traktorer, lastbilar och bilar. Men även djur är han väldigt intreserad av.


Här sitter Elias i pappas lastbil.

               
Elias skulle kunna ka med varje dag om han fick. Tänk att killen tycker det är så kul.

Ja vad har hänt mer idag då, jo efter APT så gick jag och några arbetskamrater och fikade. Det är kul att kunna ha en sådan sammanhålning med dem. För då känne man sig verkligen uppskattad. Ja vad pratade vi om då jo och förlosningar, flytt och om mycket annat.

Sen hem och göra lite mat, titta en stund på tv och sen lägga sonen. För han ska på dagis i morgon och få leka av sig lite, det behöver han. När mamma inte är så smidig längre.

Ha en trevlig natt alla där ute.

Är trött på att bara vara hemma......

Skulle vilja ha masor av pengar och tid så jag bara kunde ut och shoppa och bara spändera pengar. Men man får väl se till att vinna massor av pengar. Den dagen den sorgen :-)

Idag har Jag och Elias varit hemma för han har haft feber i går och lite dålig i magen men idag har han inge feber och är jätte pigg och glad, men han får vara hemma i morgon också så vi är säkra att han inte smittar någon annan.

Han har tittat på tv en stund och lekt lite men även har vi byggt en lång tågbana


Inte illa av mamma vilken bana vi har byggt.

Nej nu ska jag gå och lagga lite mat.

Ha en super kväll alla glada läsare.

Söndag.......

I natt har man haft fullt upp, sonen fick magsjuka och hög feber när vi åkte hem från svärmor/far i går så han har inte varit så pigg i dag och spytt några gånger stackars plutten. Å varit jätte orolig. Nu så är han ledsen hela tiden för det är pappa som gäller och adra stunden är det mamma som gäller. Men det är ju så när han är sjuk.

Men nu skriver jag för tredje dagen i mn blogg hör och häpnad brudar.


NU har man fått en en rejäl kula på magen 29+0
Ja nu är det inte långt kvar till den ska ut.

Ja anars har det inte hänt så mycket. Har varit och hämtat sambons bil  som han lämnade på jobbet i Fredags, sen så en snabbis handling. Hem tagit hand om sonen, medans karln och svärfar burit in ved. Vill att det ska bli sommar.


Ha en bra kväll

Lördag

Ja ha då har vi varit ute en sväng i kylan, men det var väldigt skönt. Elias ville åka bob.


Vilka röda och goa kinder han har plutten.



Sen tog vi en sväng i torktummlaren  för att tina upp:-) Han och pappa spexade lite han tycker om att krypa in i trånga utrymen.

Ska snart göra mig iordning för vi ska till svärmor/far på mat och Elias ska få träffa sina kusiner. Det ska bli kul.

Annras har det inte hänt så mycket, massa spekulationer om vi gör så så skulle det bli så med huset. Vill bygga ut nu och vill allt på samma gång. Men det finns saker som stoppar det hela, pengar heter det. Nu när vi ska få en liten och man ska gå hemma så kommer det inte att bli så fett i börsen.

Ha en trevlig dag alla kramkram

Första i år.......!

Tänkte att jag skulle skriva lite här, men vi får se hur det går och hur länge det går innan jag blir galen.

Sitter ensam här hemma sambon är ute och äter med sina arbetskamarater och sonen sover så det är så tyst och lungt, bra jag tv´n och datorn. Behöver man inte slås :-) om den.

Nu har jag bestämt mig att jag och Elias åker hem till Ludvika i början på frebruari eller exakt 6  om allt går bra med magen och så. Sen får vi se hur länge vi stannar man är ju inte så smidig och ha samma ork längre. Det är bara 78 dagar kvar tills den vilda babyn i magen ska komma ut enligt UL, jag är i V28+5. Pratade med en kompis i telefon i dag och jag somnade, hur kul är jag igentligen *GA*. Men så här bleb det förra gången också, blir jag så trött så då kan jag slockna på momangen spelar ingen roll vad jag är någon stanns kör bil, sitter i en soffa, framför datorn mm


Tänkte at jag skulle lägga in lite bilder  här men jag hittar dem inte men hittade lite



Elias på hans 2 års dagen, han fick en ruchekanna, se vad glad jag blev.



Tycker om att bada, men mamma och pappa jag vill ha ett större badkar, jag är ju en stor kille nu när jag ska bli store bror:-)

Nej nu  ska jag gå och titta på tv sen är det sängen som hägrar.

Ha det bra alla där ute kramkram

RSS 2.0