Ja ha slutet av veckan...

Har tänkt att jag ska skriva hela veckan men det har bara kommit saker i vägen.

Ja ha vad har hänt den här veckan jo sonen är fortfarnade sjuk så vi var till vårdcentralen i tisdags och dem konstaterade öroninflamation och något annat också för han hade en CRP på 38. Men han var jätte duktig när läkaren skulle undersöka honom. Han fick pencilin så nu hopas jag att han ska bli bättre. Så han blir hemma hela veckan från dagis så man är hemma och vabar nu igen.

I onsdag var jag och träffade en husläkare från Flogsta så jag blev sjukskriven 25% för minna händer för jag har så ont i min karpaltunnel. Det känns mycket bättre nu när jag har fått bort min dagpass, behöver inte vara så nervös när jag går och jobbar att jag inte ska ge 100%. För jag får så ont i vissa fal när jag drar och sliter eller bär tunga saker. Så när jag var till läkaren så var sonen med krippe i lastbilen han tycker om att åka lastbil, när jag var klar så ville han inte åka med mig hem utan han ville vara kvar med papppa.

Å torsdagen var vi bara hemma och tog det lungt hela dagen tittade på fil lekte med bilar byggde med leggo mm.


Fredag ja du i dag har det hänt mycket, skulle vara inne på akis tidigt i morse, före det skulle jag lämna Elias hos pappa i lastbilen han skulle få åka med. Någon som blev glad i alla fall.
In på akis på specialistmördravården och få prata med enu en dietist och sen en barnmorska som skulle lära mig hur man tog blodsocker i fingret, allt detta pga att jag spydde upp glykosbelastningen som jag måste göra. Så nu ska jag ta bodsocker prover före frukost, lunch, middag och sen två timmar efter. Det är bökigt men det går vägen i alla fall. Allt för att slippa glykosbelastningen.

Ja har nyss sövit sonen så nu funderar jag på att gå och lägga mig. För i morgon lär vi städa för på söndag så ska vi till NIkis med familejen Troeng sen blir det tacos hos oss. Det ser ut som en hel orkan har gått fram i huset. Krippe skurade badrummet häromdagen.

ha en trevlig hellowen alla


Blåsigt värre..........

Ja ha det var ett tag sen man skrev men det har inte hänt så himmla mycket. Elias har varit sjuk så han har varit hemma med mig. Vi har inte gjort så mycket tagit det lungt lekt med lego tittat på film, lekt med bilar mm.

Men i dag fredag skickade vi iväg Elias till dagis för han har inge feber lite hostig ochsnuva men det är han inte ensom att ha på dagis. Vad bra att han kunde gå i dag för idag så har vi varit på ultraljud och sett vårat lilla troll. Tänk vad facinernade det är varje gång. Kommer att lägga ut en bild när jag har fått i gång skannen.

Det var bara 1 som tur var och den måde bra och det var full faart på den.

Farfar var våran räddning idag när dem skickade hem Elias från dagis igår var det inga problem.

Tack för at vi har er farfar och farmor och alla nadra som ställer upp.

Ha en bra dag

Fan kan man vara så här jävla trött......

Har sovit jätte dåligt på jobbet i natt, håller på att bli förskyld. Så man har hostat haft ont i halsen täppt i näsan mm. Inget som är bra. Sovit kanske 2-3 timmar i natt.

Sen i morse var det bara att åka till utbildning på habeliteringen om Cp. Fast jag tog en mc donalds frulle först tycker toasten är så goda.

Men jag ka ju lova att jag har hållt på att somna flera gånger i dag på utbildningen, gud vad hämskt i gentligen. Men det är sådant som händer.

På fredag ska jag på ultradjudet, gud vad spännadne det ska bli att få se det lilla trollet i magen. Vi har fundrar på att ta reda på vad det är för något men jag vet inte om man kan se det så bra när den är så liten än. Är ju i  v17+4 än bara. Men tiden bara rusar i väg snart är det Mars och det är dax för den att komma ut.

Elias han är ledig i morgon så han blir hemma med mig i morgon, hoppas att han är bättre tills på Torsdag så han kan gå då, så han får leka av sig lite.

Ja nu har man nyss kommit hem och slängt i sig lite mat köttbullar och mos och sås.

Nej nu ska jag gå och elda lite i kamin jag tycker det är lite kallt inne så man kan mysa framör den.

ha det så bra alla

Måndag

Ja ha då var det en ny vecka. Har ett sjukt barn hemma Elias har feber och är snorig och hostig.

Själv ska jag åka och jobba snart sen kommer jag inte hem förän i morgon kväll ska gå på utbildning i morgon, hoppas att den blir givande.
Så svärfar altså Elias farfar ska se efter honom i morgon. Det blir uppskattat från Elias sida i alla fall. Gud vad Elias tycker om sin farfar.... Menjag vet att farfar tycker om Elias med så dem har nog lika kul båda två.

Ja vad händer annars inte mycket, önskade att jag hade lite extra energi så jag han tvätta fönsterna innan det blir för kallt,så man kan ha lite snyggt till jul också.

Ja det är nte långt kvar till jul, på fredag är det 2 månader och jag har inte köpt en julklapp. Vet inte vad jag ska köpa till någon inte ens min son.

Ja jag vet inte vart vi ska vara i jul om vi ska vara i Ludvika eller i Uppsala, gud detta är krångligt når det är så långt i mellan, man vet inte riktigt vad man ska kampera häller någon stans. Vi skulle behöva åka till Ludvika innan jul också.. men tiden bara springer i väg och jag tycker inte jag får något gjort.

Nu måste jag gå in i duschen sen dra till jobbet

ha en trevlig dag alla.....

Lördag då....

Vad skönt fick sova en stund längre än resten av familjen, men det har varit bökigt me Elias dem andra nätterna. Men i dag så sov han bra skönt.

Ja vad har hänt då. Vi har nyss varit och tagit upp svärfars båt och Elias fick åka en sväng, första svängen för i år och sista :-) Det är inte lätt när inte värder gudarna vill som man vill hihi.

Ska strax göra oss ordning för att åka på kalas hos Love en dagis kompis till Elias.

Sen så ska vi äta tacos i kväll det var jätte länge sedan har ju en karl som tycker att vi äter det för ofta, det kan aldrig bli för ofta.

Vistja vi måste åka in till stan och hämta ut medecin till mig, fick ju lov att ta massa prover när jag var till läkaren sist. han ringde i går och talade om att jag hade underproduktion på sköldkötteln så jag måste äta medicin. Då trode han att jag skulle bli lite gladare också.


Ha en trevlig helg så höres vi snart igen

Ja ha mitt första....

Ja vad har hänt i dag jo man vaknade upp på jobbet. Hörde hur det bara öste ner utanför. Å vad tråkigt.

Men sen vidare till chefen för att få förhöjt sammordnartjänsttilägg. Det var ett givanade samtal. Härligt att man har en sådan bra chef.

var kvar och pratade med brudarna på kontoret ett tag, sen så drog jag min kosa till Lindex för de har ju 40% på reapriset. Hittade en jacka, väst och en mössa till Elias, för runt 250 kr.

Sen så styr jag min kosa hem men halvväggs så kommer jag på att bilen inte har någon bensin knappt så då är det bara att vända. FAN tänker man.

Väl hemma gör jag lite lunch sen hamnar jag framför tv och tittar på våra bästa år.

Ska snart ta en sväng in i duchen och sen ska jag hämta min son, hoppas att han är gladare i dag än vad han var i går när jag hämtade honnom.

Ha det så bra så höres vi snart

Välkommen till min nya blogg!

Ja jag har också hittat hit, tänkte att jag skulle försöka hinna med att blogga jag också som mina vänner, det är ju roligt att läsa andras bloggar. Hoppas att ni ska trivas här.

RSS 2.0