25 MARS

Då smäller det kommer babyn ut ur min mage. Det ska bli så himmla skönt att få ut den och få se vad dethar varit för någon som har legat och busat i min mage hela snart 9 månader. Inte illa, tiden har gått jätte fort.

Nu har man nerräkning på dagarna, men det är så mycket man skulle behöva göra och jag är så trött så jag får ingenting gjort. Har inte äns pakat väskan.

Ha det bra alla. Antingen skriver jag ett par rader innan det händer eller så blir det när jag har kommit hem från sjukhuset.

Kramkram

HJÄLP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Håller på att bli galen på min hosta nu har jag hållt på att hosta i över 2 veckor och jag får inte sova speciellt mycket. Måste sitta upp och sova för att inte hosta allt för mycket. Å det är inte så bekvämt med magen och man får inte mycket sömn.

Finns det någon som vet hur man kan få bort hostan eller lindra den under natten så jag kan ligga ner och sova.

Alla tips är välkommna, har redan testat Molipect och cocilana(eller hur det stavas).


Tack på förhand

Ja ha änu en Torsdag.....

och man har varit på specialistmödravården. Gick väl bra, babyn hade inte växt så mycket bara runt 300 g sen sist så nu väger den 3500g, fast jag hade där imot gåt upp 4 kg inte  bra inte bra. Men det är en annan vissa. Men som det ser ut nu så ska jag gå varje vecka till specialistmödravården för att mäta blodtryck och sådant.

Sen har jag pratat med överläkaren i dag och hon på  pekade att kommer jag inte igån göre vecka 37 själv så blir det snitt. Ja och var tycker man om det, ja på ett sett skulle det vara skönast det är ju det ända jag har varit med om. Men jag är jätte rädd at jag ska få infektion i snittet och det ska bli lika komplicerat som förra gången. Men man får väl hoppas at det inte blir det om det blir snitt. Så nu går man bara och väntar och väntar och väntar.

Inte nog med det så har jag åk på värsta förskylningen så jag har fått träningsvärk i magen och jag får lov att sitta och sova, inte bra inte bra men har varit till läkaren och han talade om att jag hade ingen lungenflamationo än i alla fal och det var ju lovanade. Fick lite hostmedicin får hoppas att det blir bätter så mn kan njuta i väntande tider.

Ja när jag ändå skriver så ska jag berätta vad vi gjorde i helgen, i Lördags så äkte vi till sunnersta backen och åkte pulka med Elias. Eller jag åkte inte med Krippe åkte.


Elias tyckte det var så där baken var för stor så vi åkte i mindre backen och där hade han skoj.

Men inte nog med det så när vi hade varit i baken en stund så var det  någon som hade gjort illa sig så då kom ambulansen och det blev Ellias jätte glad för han har ju inte sätt ambulansen på så nära håll.



Efter en stund i backen så åkte vi til Ikea och fikade och lekte en sväng, en heldag med Krippe, mig, Elias och svärmor det var skoj. Alla somnade gått på kvällen.

Ha det bra tills vi möts igen

RSS 2.0