Glad Påsk....

hoppas att ni har haft en trevlig påsk och att solen har skinit lite på er. För det har den gjort på oss i alla fall, gud vad härligt det har varit. Nu är det verkligen skönt med hus. Bara kunna gå ut på altan och bara njuta av solen. Tyvärr har vi inte tagit fram möblerna än, men hamocken (eller hur det stavas) den står på altan och det är så skönt att sita i den. Båda barnen tycker att det är skönt att sova där ute.

Här sover dem båda ute i vagnen.

Detta ser mysigt ut när hon ligger i vagnen. Tyvärr har hon inte fått någon namn än.


Men det var ju ett tag sen jag skrev så ja vad har hänt. "Tösen " har blivit 2 veckor

Så söt hon är.

Ja vi har även varit en snabb sväng till min pappa  för han har fyllt år och då fick jag någon tokig ide att vi skulle åka dit och ge honom en överaskningspresent att få se sitt nya barnbarn. Det var uppskatat.

Morfar och "tösen"

Ursula, Elias och "tösen"

Pontus, Min bror Mikael och "tösen"

Pontus och "tösen"

Alla var så glada och få se oss eller att se "tösen".

Nej nu ska jag avrunda och åka till svärföräldrarna och äta rester från i går. Tänt vad mat man proppar i sig under Påsken, men det är gått. ha det så bra all där ute så höres vi någon dag. Hoppas att solen lyseri flera dagar för det är så härligt.

Kramkram på er.

Hemma...

det är skönt att vara hemma. Och få rå om sig själv och alla här hemma. Som dem flesta vet så blev det kejarsnitt ändrat till den 26 mars, så då föddes en litten sessa hon var 50 cm lång och vägde 4980 g kl 09.08


Här är hon bara några minuter gammal.


Här är en stolt store bror med sin syster.


Mitt snitt på magen.


Syskon myssssss


Ja det här är lite bilder på oss.

RSS 2.0