NAMN......

Nu har vi två namn kvar:


LEAH eller LINN

Förslag, vad tycker ni!!!!!!

Lördag

Ja idag har vi haft en riktig familje dag. Vi åkte ner til draget för utanför där på parkeringen var det bildag,  ihop om att vi skulle få se tutut (ambulansen) som våran son är så förtjust i. Men tyvärr så var bara barndbillen där och det var inte lika roligt. Sen gick vi runt och tittade på bilarna som var utställda där och då kom tutut men dem dkulle hämta  någon som hade blivit sjuk inne på draget. Men det är min sons högsta önskan att få se och åka tutut. Och att få ett trumsett han är helt galen vill trumma på allt och spela på allt. (ursäkta sidospåret).

Sen gick vi runt i olika butiker, gick in och frågade vad ett 140 cm badkar skulle kosta, det bliigaste 4515 kr och det andra skulle gå på 7181 kr. Det är helt sjukt vilka pengar för något som bara står där och ser vit ut. Sen gick vi vidare in på elgiganten för att höra om våran dator. Sen vidare in på bauhus och Elias han bara tjatade om fika hela tiden. Så vi ahde inte ro att titta på det som vi skulle behöva göra. Vi har snart inget lyse på toaletten, för spottarna har snart gått sönder det är bara 1 som lyser av 3.

Men sen så åkte vi in på Ikea och fikade, så Elias fick sitt fika. Sen åkte vi hem, eller som vanligt sprang vi på saker i fynd hörnan som vi köpte. Men den här gången så var det inte så stort och bökigt att få hem den.

Så nu har vi ätit och barnen sover, det borde jag också göra. Men det är så skönt att få lite tid för sig själv när dem har somnat.

Ha det så bra  alla vänner och alla andra som läser detta

Trevlig dag.....

ja det kan man säga har haft besök av Anna och Ulis. det var jätte trevligt.

Vi åt lite lunch tacos och sen hade jag gjort en rabarber paj till efterrätt men den blev inte så god, men den slank ner den också.

Tyvärr så tog jag inte en enda bild men det gjorde brudrna så det kanske kommer på deras blogg.

Tack för en trevlig dag, det var trevlig att prata med någon och bara umgås.

Ja vad har hänt sen jag skrev här sist.......... Jo jag kan tänka mig en hel del. "tösen" har blvit 1 månad nu är hon 6 veckor, tänk vad tiden går fort.
"Tösen" i en fin kläning

Sonen har fylllt 3 år och mycket folk var det, men det är kul när man träffas alla ochbara kan ta en fika och prata lite. Men han fick en hel del presenter också.

Här ser vi paketuppning av Elias på morgonen, här är mamma, papppas och lilla systers presenter.

Men han fick många fina presenter men han fick en lyftkran av farmor och farfar som han tycker mycket om, här en bild på Elias och Leffe när dem leker med den.


Men av min släkt morfar, moster, morbror, Ursula, pontus och Jocke fick han en stor studsmatta och den älskar han, han hoppar varje dag på den och han tycker att det är jätte kul.
Morfar och moster håller på att montera ihop studsmattan.
         Lite flera bilder när dem monterar studsmatta.

Elias och vi tackar för alla fina presenter han fick på sin 3 års dag.

Vi vill även passa på att tacka för alla fina presenter vi har fått i och med "tösens" födelse.

Nej nu ska jag gå och ge min dotter lite mat för hon är hungrig.

Ps. Anna det blev inlägg inannan midsommar Ds.

Ha det bra alla krmakamr

RSS 2.0