SNART BLIR JAG GALEN....

Vet inte vad jag ska göra med min son som inte vill sova. Han är uppe lika länge som oss och vi försöker lägga honom flera gånger. Orkar inge mera man behöver ha sin fritid på kvällarna. Få pusta ut och bara vara.


Julen har varit bra vi har ätit gott och presenterna var bra. Fast Elias fick den bästa presenten av morfar han fick en fyrhjuling 50c som han ska brasa runt här ute på gräset i sommar. Men han fick mycket andra fina paket av tomten.

Min pappa kom ner på Julafton och åkte hem Annandagen det var kul att han ville stanna så länge det var skönt att ha honom här fast det blev många hjupa diskutioner. Om hr han vill ha det när han kollar av pinn. Men han känner väl att han har behov att tala om det för nära anhöriga.

Ja snrt är det nyrsafton också då ska vi in till Marina och Kalle med familj och äta gott och prata massor och sen ska barnen få  leka det tycker jag är jätte bra att dem kan få det, dem funkade väldigt bra sist vi var dit in.

Ha det så bra alla där ute så hoppas jag att jag skriver snart igen


Ingela

Hopp om livet.....

Ja ha ja vad har hänt sen sist jo jag har blivit 50% sjukskrivning för karpaltunnen och ont i ryggen höfter och ljumskar. Men jag tycker att det går bra fast man blir slö när man ska jobba.

Sen har jag varit till speciallistmödravården i dag Torsag, så i dag åkte jag på insulinspruta för mitt höga socker värde på morgonen så jag ska stika mig. Men vi får hoppas på det bättre.

Nej nu måste jag sova en stund iannansxi 



Ja de var ett tag sen......

men det har varit så himmla mycket, det är det även nu. Man måste tänka på alla julklappar som ska innhnadlas. Har bara handlat några till Elias lite smått krams. Men det kommer att bli mera.

Ja ad har hänt sen sist, ja vi har varit hem till Ludvika och hälsat på, min pappa tyckte att Elias har varit för sällan hos sin morfar och det kan jag väl hålla med om, men tiden och pengaran som kostar att åka och kanske också att bo. Nu fick vi sova hos min bror. Tack bror med familj för allt det var snällt

FAn det har försvunnit text så jag kommer med mera någon gån

RSS 2.0