Magen växer

och babyn med,men jag går inte upp något. Tycker synd om babyn för den väger nästan 3200g redan och jag har bara gått upp 1 hg på två veckor. Bra för mig men man vill ju inte ha en baby som väger 6000g när det är dax att föda. Frågade läkaren vad ett för stort barn ska väga innan dem tar ut den ur mig. Tycker snart att det är dax.
Ja jag har varit på tillägs UL i dag och fick reda på att babyn nästan har vuxit 1200g på fyra veckor, men babyn mår bra och det gör jag med.

Ja ha vad har annars hänt då? Jag och Elias har varit i Ludvika en sväng. Där träffade vi mycket vänner och familj.


Här är hemma hos brorsan. Min bror, Elias och Pontus

Här är min brors mamma Ingrid min  pappa och Ursula.


Sen så var vi till Ullis den dagen också, sen blev det tacos med några tjejkompisar på kvällen. Det är ju aldrig fel med trevligt sällskap och tacos :-)

     
Här är hela gänget utom Anna, det är Erika, Linda, Marie, Jag  och Sanna.      Anna fick en liten egen blid.
Erika jag får tacka för allt, det var jätte trevligt att få bo hos Er och all go mat och allt prat.

Ja Elias har åkt på vattkoppor så det kliar på honom. Men det är bra att han får det innan babyn kommer och nu håller det på att gå över. Det var sämst i Lördags och söndags för då kliade det jätte mycket på honom. Så hoppas att han kan gå på dagis nästa vecka. Skulle behöva gå i väg på vatengympa. Skulle vara skönt att få röra på sig.

Nej nu måste jag sluta ska iväg till familje någonting och skriva faderskaps bevis att krippe är pappa till barnet, nu måste vi åka till Enköping för vi tillhör den komunen. Men det blir säkert bra.

Ha en fortsat trevlig dag alla där ute.

?????? blir alldrig som man har tänks sig!!!!!!!!!!

Ja då var det Torsdag och man ska till spec MV där fick man bara påbackning om att sockret inte hade gått ner så blev bara att öka upp insulinet med 60 enheter fick tabbleter som jag skulle ta en halv vid frukost och middag hoppas att det blir bättre vill inte ha en baby på 6 kg. Nästa gång ska jag få göra ett tilväxt UL och se om babayn har blivit något större eller om dem måste plocka ut den i förtid.

Sen åkte jag och lunchade med syrran och en arbetskamrat, det är så skönt och gott och bara gå ut och ta en lunch så där lite då och då, det var meningen att jag skulle ha medarbetarsamtal med chefen också men det blev förhinder. Sådant händer. Får ta det någon annan dag bara.


Det blev kina mums vad gott det var.



Sen hemma så skulle Christian och hans pappa åka och titta på nya bilar på Opel för det var någon VIP kväll. Så farmor kom över en sväng och lekte med Elias och dom budade och körde bilar.

Sen så skulle vi byta om på Elias för han började bli trött och då blir han väldigt stimmig och härjig så han sprang runt i soffan och så plötsligt låg han på golvet. Tog up honom å gud han blöder ju, då hade gubben slagit huvudet i en bil när han ramlade eller hoppade från soffan.

Varnar känsliga personer för bilden som kommer att visas här neranför.










Men det blev bättre


På Akis efter många timmars väntan, men ändå pigg och vaken Elias


Här har han blivit omplåstrad och såret fick dem limma. Dagen efter.

Skönt att det gick så bra som det gick.

Nej nu drar jag och Elias till Ludvika ett par dagar, lika bra att passa på innan babayn kommer så man hinner se lite andra vyer.

Ha det bra så uppdaterar jag när jag kommer hem.

RSS 2.0