Ja ha slutet av veckan...

Har tänkt att jag ska skriva hela veckan men det har bara kommit saker i vägen.

Ja ha vad har hänt den här veckan jo sonen är fortfarnade sjuk så vi var till vårdcentralen i tisdags och dem konstaterade öroninflamation och något annat också för han hade en CRP på 38. Men han var jätte duktig när läkaren skulle undersöka honom. Han fick pencilin så nu hopas jag att han ska bli bättre. Så han blir hemma hela veckan från dagis så man är hemma och vabar nu igen.

I onsdag var jag och träffade en husläkare från Flogsta så jag blev sjukskriven 25% för minna händer för jag har så ont i min karpaltunnel. Det känns mycket bättre nu när jag har fått bort min dagpass, behöver inte vara så nervös när jag går och jobbar att jag inte ska ge 100%. För jag får så ont i vissa fal när jag drar och sliter eller bär tunga saker. Så när jag var till läkaren så var sonen med krippe i lastbilen han tycker om att åka lastbil, när jag var klar så ville han inte åka med mig hem utan han ville vara kvar med papppa.

Å torsdagen var vi bara hemma och tog det lungt hela dagen tittade på fil lekte med bilar byggde med leggo mm.


Fredag ja du i dag har det hänt mycket, skulle vara inne på akis tidigt i morse, före det skulle jag lämna Elias hos pappa i lastbilen han skulle få åka med. Någon som blev glad i alla fall.
In på akis på specialistmördravården och få prata med enu en dietist och sen en barnmorska som skulle lära mig hur man tog blodsocker i fingret, allt detta pga att jag spydde upp glykosbelastningen som jag måste göra. Så nu ska jag ta bodsocker prover före frukost, lunch, middag och sen två timmar efter. Det är bökigt men det går vägen i alla fall. Allt för att slippa glykosbelastningen.

Ja har nyss sövit sonen så nu funderar jag på att gå och lägga mig. För i morgon lär vi städa för på söndag så ska vi till NIkis med familejen Troeng sen blir det tacos hos oss. Det ser ut som en hel orkan har gått fram i huset. Krippe skurade badrummet häromdagen.

ha en trevlig hellowen alla


Kommentarer
Postat av: Anna

DAX att börja skriva lite o inte bara läsa andras =) vill ha lite kort oxå =)

kram kram

2008-11-07 @ 10:02:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0