Lördag

Ja idag har vi haft en riktig familje dag. Vi åkte ner til draget för utanför där på parkeringen var det bildag,  ihop om att vi skulle få se tutut (ambulansen) som våran son är så förtjust i. Men tyvärr så var bara barndbillen där och det var inte lika roligt. Sen gick vi runt och tittade på bilarna som var utställda där och då kom tutut men dem dkulle hämta  någon som hade blivit sjuk inne på draget. Men det är min sons högsta önskan att få se och åka tutut. Och att få ett trumsett han är helt galen vill trumma på allt och spela på allt. (ursäkta sidospåret).

Sen gick vi runt i olika butiker, gick in och frågade vad ett 140 cm badkar skulle kosta, det bliigaste 4515 kr och det andra skulle gå på 7181 kr. Det är helt sjukt vilka pengar för något som bara står där och ser vit ut. Sen gick vi vidare in på elgiganten för att höra om våran dator. Sen vidare in på bauhus och Elias han bara tjatade om fika hela tiden. Så vi ahde inte ro att titta på det som vi skulle behöva göra. Vi har snart inget lyse på toaletten, för spottarna har snart gått sönder det är bara 1 som lyser av 3.

Men sen så åkte vi in på Ikea och fikade, så Elias fick sitt fika. Sen åkte vi hem, eller som vanligt sprang vi på saker i fynd hörnan som vi köpte. Men den här gången så var det inte så stort och bökigt att få hem den.

Så nu har vi ätit och barnen sover, det borde jag också göra. Men det är så skönt att få lite tid för sig själv när dem har somnat.

Ha det så bra  alla vänner och alla andra som läser detta

Kommentarer
Postat av: Anna

Trevligt med en familje dag =)

Kram

2009-05-17 @ 09:57:06
Postat av: Ullis

Låter som om ni haft en kul dag..=) kram

2009-05-17 @ 20:36:08
Postat av: marie

Kul med familjedagar...men oxå lite tröttsamt ibland...kram

2009-05-18 @ 15:17:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0